Zoeken naar oldtimer

oldtimer
Autoverzekering voor uw Oldtimer Hillewaere Verzekeringen.
Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw oldtimer kunt genieten. Uw oldtimer verzekeren doen wij op maat. Afhankelijk van het juiste type en merk, bouwjaar, taxatiewaarde en de correcte specificaties bieden we formules en oplossingen die perfect afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie.
oldtimer tweedehands Zoeken naar een tweedehands auto De Parking.
oorspronkelijke prijs: 120 000. oldtimer austin-healey mk2 bj7. oorspronkelijke prijs: 79 000. Toevoegen aan favorieten. Maak een alert. Deze advertentie melden. oorspronkelijke prijs: 79 000. 61, l/100km komb.138, g co2/km komb. 26 000 Km. Wat moeten we doen met deze advertentie?
Lockdown: Mag ik buiten met mijn oldtimer of youngtimer? Autofans.
Eén daarvan is vzw Red De Oldtimer die hekelt dat vanaf mei jachthavens terug open mogen voor boottochten maar dat een recreatieve rondrit met de oldtimer niet toegelaten is. Belgische automobielfederatie Febiac gaat er alvast van uit dat het wachten zal zijn tot dagtripjes terug toegelaten worden alvorens oldtimer en motorritjes weer kunnen.
Red de Oldtimer HLN.
Laat ons zonder extra kosten toe in lage-emissiezones: met meer dan drieduizend op nationale actie Red de oldtimer. Sint-Niklaas Zon 3.200 oldtimers uit alle hoeken van Vlaanderen zijn zaterdagmiddag in Sint-Niklaas toegestroomd voor de nationale actie van Red de oldtimer.
Plezierritjes met de motorfiets mogen weer. En met de oldtimer? VROOM.be.
Het is alleen wachten tot de bijgewerkte tekst in het Staatsblad verschijnt waarin expliciet plezierritjes met de oldtimer worden vermeld. Binnenkort zullen dergelijke uitstappen bij ons dus ook toegelaten zijn, zij het onder bepaalde voorwaarden, zodra de publicatie in het Staatsblad is gebeurd, zo besluit het BFOV.
Oldtimer lassen SYNTRA Limburg.
Oldtimerslassen is een opleiding van een half jaar 64 uren. Het programma is identiek aan dit van de inleidende module lassen, maar vooral gericht naar laswerken uit te voeren op autovoertuigen oldtimers. Blijf op de hoogte van nieuwe startdata. Je moet ingelogd zijn om hiervan gebruik te maken.
Hou oud moet een oldtimer zijn in België? Auto55.be Nieuws.
Terwijl de vorige regering nog de gebruiksbeperkingen voor oldtimer versoepelde en ze daardoor zonder kilometerbeperking en ook s avonds en s nachts gebruikt konden worden details over die regelgeving vind je hier, zag de huidige regering zich genoodzaakt de leeftijdgrens voor die voertuigen op te trekken.
Oldtimer Autosécurité.
OLD-TIMER: Historic character NOT granted. OLD-TIMER: In examination of historic character. Solely for old-timer vehicles not subject to the periodic inspection, an indication limiting the validity of the technical control certificate to 2 years permitting circulation in certain foreign countries.
Oldtimer startpagina: oldtimer clubs, oldtimer kalender, oldtimer verhuur, restauratie.
Uitgesloten zijn: militaire voertuigen, replica's' en custom cars. DAF OLDTIMER TRUCK CLUB. Het doel van deze Club is het behoud en rijdend houden van de nu nog aanwezige DAF-bedrijfswagens van 20 jaar en ouder, het zogenaamd rijdend museum. Maar ook sympathisanten, die geen eigen bedrijfsvoertuig hebben, kunnen zich bij de Club aansluiten. CADILLAC LASALLE CLUB BELGIUM. DIEPENBEEK Wij hebben een 12 ritten per jaar, wij zijn een hechte familie, onze dames voelen zich bij ons echt thuis, één grote bende die plezier beleven aan onze gezamenlijke hobby. Welkom in onze club. 32.475 31 41 60. CLASSIC RACE RALLY TEAM. DUFFEL Wij zijn een niet merkgebonden club. Wij organiseren jaarlijks een rondrit alsook een VAS wedstrijd. Wij zijn een Belgische club en gevestigd in Duffel. VLAAMS BRABANTSE OLDTIMER CLUB VBOC. ZEMST Ergens tussen Leuven en Mechelen verzamelt deze club een aantal gelijkgestemde mensen. De leden van deze club delen een passie voor oude voertuigen, beleven hier een nostalgische jeugdroom of koesteren hun voertuigen, uit minder of meer vervlogen tijden. 32.493 71 69 88.
De Pajotse Oldtimer Vrienden.
Hou het veilig in uw kot, geef een goed onderhoud aan uw oldtimer, vergeet de technische controle niet, en vooral: BLIJF GEZOND. Welkom op onze website. De Pajotse Oldtimer Vrienden is een oldtimerclub voor en door vrienden. Maandelijks organiseren wij toeristische rondritten en babbelavonden.

Contacteer ons